fbpx

Over ons

 

WAB Housing stelt kwalitatieve huisvesting ter beschikking over heel België. Wij doen dit zowel voor Belgische als Europese bedrijven, kleine en grote groepen, korte en lange termijn.
Er zijn huizen, appartementen en woonunits beschikbaar voor arbeiders of expats (gemeubeld of zonder meubels). Mocht u niet vinden wat u zoekt, vul ons formulier in (Link) en van zodra er iets beschikbaar is naar uw wensen, in de juiste regio, voor het juiste budget en aantal personen, nemen wij contact met u op.

 

Bij WAB Housing zijn wij ons ervan bewust dat een comfortabele huisvesting een positieve invloed heeft op de arbeiders/expats en dus ook op hun werk.
Welzijn en comfort op het vlak van huisvesting is dan ook HET startpunt van alle goede projecten.

Europese arbeiders en expats zijn bijna niet meer weg te denken in de huidige economie.

Hand in hand met het team van WAB Projects zorgen onze experts ervoor dat er zoveel mogelijk terugkerende frustraties, die ondernemers momenteel ondervinden, vermeden worden.

Dit bleken al snel enkele grote frustraties zijn:

  • Ongemotiveerde arbeiders
  • Vermoeide arbeiders
  • Arbeiders die gefrustreerd zijn door elkaar

Onze analyse van deze frustraties brengt ons bij de basisbehoefte comfort, privacy en ruimte waar wij op inspelen.

Net zoals iedereen hebben ook arbeiders, die gemiddeld 50-70 uur per week samen op de werf staan, regelmatig rust en privacy nodig. Voldoende ruimte maakt dit mogelijk , Hier komt WAB Housing in het verhaal om dit mogelijk te maken  voor iedereen .